Bowenmassage/terapi:

Bowenterapi är en manuell terapiform där man rullar över muskler och senor i kroppen på punkter som ligger längs meridianerna.  Detta är en mjuk, välgörande manuell behandlingsterapi.  Den har utvecklats av Thomas Bowen (född 1916) i Australien.

Behandlingen stimulerar lymf- och blodcirkulation, den korrigerar och balanserar.  Den reducerar smärta, många gånger redan efter en behandling.   Den hämmar inflammation och inom idrottsmedicinen i England används den ofta just för att skador läker snabbare.  Den stimulerar nervsystemet och frigör blockerad energi och kan ibland frigöra känslomässiga obalanser. Den reducerar stress och stimulerar utrensningsorganen.

Det finns egentligen inga begränsningar för vad som kan behandlas.  Några exempel är idrottsskador, besvär med rygg, nacke, knän, fotleder, tennis- och golfarmbåge, frusen axel, magbesvär, luftvägsbesvär inkl. astma och hösnuva, huvudvärk och migrän, njurbesvär och energibrist.

Många kommer på Bowenbehandling för dess stressreducerande och energigivande effekt.  Den passar människor i alla åldrar.   Ofta är 4-5 behandlingar med en veckas mellanrum tillräckligt för att få hållbara resultat.

 

 

 

 

 

 

 

För att se nyheter, få tips och se vad som händer just nu - gå in på Aloetekets facebook sida.

 

 

Bokning

För tidbokning ring:

0707-760669. Här kan du

lägga igen ditt

meddelande eller gå in på

kontaktsidan under fliken

till vänster. 

 

Telefontider:

Må: 9.00- 9.30 och

To:  9.00 - 9.30

 

Klicka på cellen och se vilken

värld som finns inuti!