Rätten att bestämma över sin ägen hälsa!

 

Peter Wilhelmsson pratar om vad som händer i hälsokostbranschen just nu.  Vi kommer fråntas möjligheten att använda verkningsfulla kosttillskott framöver.  Representanter från kommunen går nu ut och kollar branschen och sätter begränsningar som inte är realistiska och inte har vetenskaplig grund.

Har du någon gång i ditt liv tagit kosttillskott?  Vill du ha möjligheten att välja själv vilka kosttillskott och vilka doser du ska kunna ta?  Har du någon gång fått rekommendationer om kosttillskott av din terapeut?  Vill du i framtiden ha möjligheter att kunna gå på en näringsmedicinsk konsultation?  Har du något interesse av kosttillskott överhuvud taget? Tycker du att t.ex. en verksamhet som Aloeteket ska få fortsätta? 

Ja - då är detta en uppmaning till dig.  Ta några minuter och klicka: HÄR  och lyssna på Peter Wilhelmsson och hans argumenter för att vi alla ska få lov att välja själv vad vi vill ta för kosttillskott.

 

HÄR kan du gå in och protestera om du inte tycker detta är rätt.

 

Ekologisk mat!

Du hör dem vid middagsbordet, på festen och i lunchrummet.  Påståenden om ekologisk mat som inte verkar helt hundra.  Problemet är bara att du inte riktigt vet vad du ska svara.  Varsågod att gå in på denna länken: HÄR ÄR DINA ARGUMENT.

 

 

ÄR DET FARLIGT ATT TA ANTIOXIDANTER OM MAN HAR CANCER?

 Bertil Wosk om antioxidanter och cancer HÄR

 

VETENSKAPLIG EVIDENS FÖR ATT KOSTTILLSKOTT FÖRBÄTTRAR LÅNGTIDSHÄLSAN

Bruce Armes är professor i biokemisk molekylärbiologi på University of Califormia, Berkeley sedan 1968.  Det kan även tilläggas att han är ledamot av Kungliga Vetenskapsakademin här i Sverige.   Leg. Tandläkare Karin Öckert delar med sig i denna artikeln vad Bruce Ames har kommit fram till under många år av forskning.  Du kan gå in på lenken nedan och läsa hur vi påverkas av brist på mikronäringsämnen och hur detta bl.a. förkortar våra liv.

https://newsvoice.se/2014/08/08/leg-tandlakare-vetenskaplig-evidens-for-att-kosttillskott-forbattrar-langtidshalsan/

 

 

 

För att se nyheter, få tips   och se vad som händer just nu - gå in på Aloetekets facebook sida

 

Bokning

För tidbokning ring:

0707-760669. Här kan du

lägga igen ditt

meddelande eller gå in på

kontaktsidan under fliken

till vänster. 

     

Telefontider:

Må: 9.00 - 9.30 och

To:  9.00 - 9.30

 

Klicka på cellen och se vilken

värld som finns inuti!