Trött och frusen eller helt utmattad ?

Har du hypotyreos typ 2 och/eller jättetrötta binjurar?

Trötthet kan bero på mycket och som näringsterapeut jobbar jag alltid med att hitta orsaken till problemet.  Vid att göra en naturmedicinsk konsultation kan jag mer exakt fastställa orsaken till din trötthet.  Förvånansvärt många går idag och har brist  i sköldkörtelns inflytande på ämnesomsättningen och symtomen är många, exempelvis: Kronisk trötthet, depression, sömnproblem, frusenhet, kalla händer och fötter, problem med magen, reumatisk värk, ont i kroppen, torr hud, hudutslag, urinvägsinfektioner, problem med mensen, yrsel, panikångest, svullnader, torrt hår och håravfall, förstoppning, återkommande förkylningar, migrän, muskelkramper, domningar och stickningar  i händer och fötter, högt kolesterol osv. osv.  Ja symptomen kan vara många.

Utmattade binjurar ger liknande symtom med tillägg av salt- eller sockersug, kallsvettningar, hjärtklappning, diarré, irriterad tarm, svimningsattacker, lågt blodsocker, andnöd, ont i ländryggen, dåligt gensvar på Levaxin, håravfall m. m.  Du behöver naturligtvis inte ha alla symtom för att ha problem med sköldkörtel och binjurar.

Jag gör en naturmedicinsk konsultation och beroende på det vi kommer fram till får du eventuellt ta med dig urin- och salivprov som du gör hemma. Dessa skickas till Genova för analys.

Det finns verkligen möjligheter att göra något åt detta problem – och jag guidar dig genom hela din behandling.  Som naturmedicinare jobbar jag alltid med en individuell behandlingsplan för just dig.

 

 

 

 

 

 

För att se nyheter, få tips och se vad som händer just nu - gå in på Aloetekets facebook sida.

 

 Bokning

 För tidbokning ring:

 0707-760669. Här kan du

 lägga igen ditt

 meddelande eller gå in på

 kontaktsidan under fliken

 till vänster. 

 

 Telefontider:

 Må: 9.00 - 9.30 och

 To:  9.00 - 9.30

 

 

Klicka på cellen och se vilken

värld som finns inuti!