Jag har ca 10 års praktisk erfarenhet inom alternativ medicin och som näringsterapeut.  Mina alternativ- och komplementärmedicinska utbildningar är:

 

 • Dipl. Fytoterapeut vid Nordiska Närings-och Fytoterapiskolan (NNFS) - avslutad 2003
 • Dipl. och sertifierad näringsterapeut hos NNFS - avsl. 2006
 • Dipl. Bowenterapeut vid Akademien för Bowenterapi i Norden - avslutad 2006
 • Kinesisk öronakupunktur vid Biopati Akademien - avslutad 2007
 • Basmedicinsk utbildning i fysiologi och sjukdomslära motsvarande ca 70 högskolepoeng. Utbildningsansvarig var Med. Dr. och docent Jan Westman vid Biomedicinskt centrum vid Uppsala Universitet 2004-2006.
 • Flera olika kurser i tolkning av levande och torkad blod i mörkerfältsmikroskopiering och faskontrast bl.a. med Mic.Mc.Mullen, Tom Hamilton, Madeleine Marcus m.fl.
 • Utbildning i Infraröd ljusbehandling
 • Utbildning i ögondiagnostik (irisanalys och sklerologi)
 • Utbildning i ansikts- och tungdiagnostik
 • Utbildning i kroppsdiagnostic/Metabolic typing
 • Flera olika kurser i hormonsystem som binjurar, sköldkörtel, bukspottkörtel (insulin och enzymproduktion), reproduktionen  mm
 • Flera olika utbildningar i frekvensmedicin bl.a. med Tomas Aksnes, Margret Margretardottir samt en liten kurs (16 timmar) i energimedicin  med Bertil Wosk
 • Olika utbildningar inom funktionsmedicinska analyser
 • Ett stort antal olika fördjupningskurser inom t.ex. blodtryck, cirkulationen, mag/tarm, depression, kronisk trötthet, Arteriografutbildning, meridianer, blodsocker, epigenetik, cellära mm

 

Jag har under ca 10 års tid samlat på mig massor med erfarenhet inom min branch som givetvis kommer dig tillgodo som klient här på Aloeteket.  Jag går även hela tiden vidareutbildningar och uppdaterar mina längre utbildningar.  Det kommer även mycket ny forskning som det är viktig att ta del av.

När jag flyttade från Norge till Sverige var jag anställd inom en internationell försäljningsorganisation där jag de sista åren jobbade som utbildningsansvarig och försäljningschef innan jag startade mitt eget företag inom denna organisation.  Jag gick under denna tiden utbildningar båda i Norge, scandinavien i övrigt samt i amerika inom försäljning/marknadsföring samt PMT School (Personal Management Training School).  Jag hade som mest 14 anställda försäljare i mitt företag här i Sverige.  Med andra ord en väldig hektisk period i mitt liv med jobb nästan alla dygnets timmar.  Men också en väldig trevlig period med mycket resor och många internationella kongresser både i Amerika och i övriga världen. 

Jag fick sedan två underbara barn som i dag är 20 och 22 år.  I vår familj har vi fått lära oss blodsockrets tuffa och kraftfulla effekt på kroppen den tuffa vägen då min dotter fick diabetes typ 1 när hon var 11 år.   Hon vet hur viktigt det är att ha ett blodsocker på rätt nivå och är idag mycket duktig på en "modern" kost som passar för diabetiker och regelbunden motion. 

Så för min egen del har nog även mitt privata liv givit mig en väldigt bra grund att stå på i mitt bemötande av alla mina klienter och är en stor hjälp för att kunna coacha dem genom sina behandlingar till ett tillfrisknande. 

 

 

 

 

 

 

   

     För att se nyheter, få tips 

     och se vad som händer

     just nu - gå in på

     Aloetekets facebook sida

 

      Bokning

      För tidbokning ring:

      0707-760669. Här kan du

      lägga igen ditt

      meddelande eller gå in på

      kontaktsidan under fliken

      till vänster. 

 

      Telefontider:

      Må: 9.00 - 9.30 och

      To:  9.00 - 9.30

 

     

      Klicka på cellen och se

      vilken värld som finns

      där inne!